← Alla nyheter

Marko Kaj Moving AB byter namn till Movator

3 januari, 2018

Movator AB är det nya företagsnamnet på medlemsföretaget Marko Kaj Moving AB, som befinner sig i en stark expansionsfas. I våras beslöt företagsledningen att uppdatera profil, logotyp och namn. Namnet Movator fanns sedan tidigare i koncernen genom ett förvärv genomfört 2016.

 

I samband med namnbytet lanserar Movator totalkonceptet ”All Inclusive by Movator”. Detta uppges vara ett totalkoncept för leverans, kvalitet och hållbarhet med fokus på tredjepartslogistik och helkund.

 

– Efterfrågan ökar på flexibla åtaganden med hög precision inom packning, uppackning och ompackningar, flytt, avveckling och städ, återvinning och försäljning, liksom kvalificerad terminalhantering, lager och magasin, säger företagets vd Mikael Signer.

 

Movator öppnade vid årsskiftet ett nytt logistikcenter i Malmö.